Nieuw bericht | 46 berichten
1 2 3 4 5 > >>

Datum: 10-10-2017
Naam: guido bouckaert
E-mail: bouckaert.guido@gmail.com
'Ladychef of the year 2017', het mag best wegens koken als geen ander !

Datum: 12-06-2017
Naam: Didier & Christine
E-mail: didier.dezeger@telenet.be
Beste Sofie en Erwin,
Vandaag ten volle genoten van het 'Vaderdagmenu'.
Bediening 100%,culinair 100% verwend.
Voor ons de verplaatsing van 100 km heen en terug zeker de moeite waard.
Voor ons is Sofie nu reeds de ladychef van Roeselare en hopelijk binnenkort 'Ladychef of the year 2017'.

grt

Datum: 22-05-2017
Naam: Paul en Martine
E-mail: tine456@hotmail.com
Culinair genieten : de bordjes zijn werkelijk schilderijtjes en je smaakpapillen worden heerlijk verwend. Dit is culinair genot in het hoogste kwadraat ! Alle gerechten zijn trouwens perfect afgekruid. Sublieme smaakcombinaties.
Ook de bediening is super : je wordt onthaald alsof je hier al jaren komt. De gastheer stelt de aangepaste wijnen voor met een spontaan enthousiasme, hij is overigens ook benelux-ambassadeur voor sherry, en de sherry die hij voorstelde te nemen bij het kaasschoteltje (dessert) was een heerlijke ervaring in de mond ! Hij vertelt je graag meer over zijn passie voor sherry. Je voelt je welkom en dat doet deugd als klant !

Datum: 29-04-2017
Naam: Frank en Marcy
E-mail: vanmoortel.frank@telenet.be
We gingen er reeds vaak eten. Telkens subliem qua smaken en presentatie. Hebben voor de derde maal de lunch geproefd. Deze is telkens van hetzelfde hoog niveau. Hoe is het mogelijk dat er bijna telkens plaatsen onbezet blijven ?Maar ja, de afwezigen hebben in dit geval zeker ongelijk.

Datum: 06-01-2017
Naam: Brouckaert Dirk
E-mail: d.brouckaert@skynet.be
Wij mochten deze middag voor de eerste keer jullie keuken ontdekken. Pure keuken vol smaak. Hele vriendelijke gastheer. Wij komen zeker terug !

Datum: 24-10-2016
Naam: Loosvelt Martin
E-mail: iris.deprez@hotmail.com
We zijn zaterdag voor de tweede keer bij jullie komen eten. Subliem!!! We hebben genoten van de genietersmenu van begin tot eind. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Datum: 21-04-2016
Naam: Frank en Marcy
E-mail: vanmoortel.frank@telenet.be
Volgens mij is dit het beste restaurant in Roeselare qua prijs - kwaliteit. Telkens opnieuw een verrassende culinaire belevenis.

Datum: 06-03-2016
Naam: bogaert liesbeth
E-mail: Liesbeth_Bogaert77@hotmail.com
Steeds opnieuw creativiteit in het bord, met een smaak voor presentatie; de bijhorende gezelligheid met passende achtergrondmuziek verzorgen "de rust" in dit "huis met smaak". Héél lekker en zulke ontzettende fijne smaken, ... dan blijf je opnieuw aanschuiven bij jullie gastvrijheid...

Datum: 25-01-2016
Naam: Simon
Alweer aangenaam verrast geweest ! Door de creativiteit en sublieme smaak van jullie huis is ieder bezoek een plezier ! We zien al uit naar het volgende bezoek grts

Datum: 13-12-2015
Naam: Reginald Deceuninck
E-mail: reginald.deceuninck@telenet.be
13/12/2015 , deze middag komen eten bij jullie , ik weet niet waar het nog beter kan zijn !! het was FORMIDABEL !!! proficiat !! doe zo verder .Proficiat .

1 2 3 4 5 > >>
Webdesign Steven Duyck