VANAF 11 OKTOBER SERVEREN WIJ GRAAG :

MENU “SMAAK EN CREATIE”

(HET MENU SERVEREN WIJ HET LIEFST NA VOORAFGAANDE RESERVATIE)

enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief
---
VICHYSSOISE
schelvis
vadouvan
prei-olie
knolselder
---
(*) AARDPEER & HAZELNOOT
roodlof
straciatella burrata
boekweit
---
PATRIJS
eryngii
artisjok
gele biet
jus van ganzelever & cream sherry
risotto van spitskool & pancetta
---
PEER
Belle Hélene 2017
---
KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht
(supplement 12,00 €)

Menu : 55,00 € p.p. – zonder (*) 45,00 € p.p.
Inclusief wijnarrangement : 75,00 € p.p. – zonder (*) 60,00 € p.p.

Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.

Graag serveren wij het menu per tafel en na voorafgaande reservatie.
Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen
om geen gerechten te wijzigen in dit menu.
Webdesign Steven Duyck