MENU “SMAAK EN CREATIE”

 Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief

 

 

HERT
pastrami – schorseneer – pickled artisjok - gefermenteerde look – Wostyn-mosterd

                                                     

(*)   SCHELVIS
gezouten – Thaise bouillabaise – pinda - krokant aïoli & comté

 

(**)   PADDESTOEL
orecchiette – shi-také – pecorino & truffel - jus van eekhoorntjesbrood

                                                                          

MECHELSE KOEKOEK
lardo di colonnata – roze oesterzwam – bataat & amandel – peterseliewortel – crosnes - cream-sherry

                                                                                                                 

KASTANJE & PEER
gekoelde crème – gezouten caramel - drop

                                                                                                               

KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht
(supplement 14,00 €)

 


Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)  

Geselecteerde wijnen worden per glas geserveerd.  


 Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 4 gangen menu.

                                                                                                                                                                                                                                                           

Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.
Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen
om geen gerechten te wijzigen in dit menu.