MENU “SMAAK EN CREATIE”

 Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief

 

 

TOMAAT & SCHOL
diversiteit aan bio-tomaat – brandade van schol -  jus spinazie en wilde selder – komkommer – gerookte olijfolie  

                                   

(*)     HEEK
panade van Roeselaarse brokkel – jus van kreeft – rucola-crème – jonge prei

 

(**)   AUBERGINE
gepoft - witte miso – zonnebloempit - ricotta – groene kruiden

                                                                   

IBERICO
wangetjes – langzaam gegaard – kapper -   escabeche van beukzwam en gerookte forel - crème van eendelever - knolselderbeignet

                                                                                         

MELOEN
muscat  – witte chocolade – chili

                                                                                                   

KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht
(supplement 13,00 €)

 


Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)

Wijnarrangement : 25,00 € (5g) – 20,00 € (4g) – 15,00 € (3g)


 

Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 4 gangen menu.

 

Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.

Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen

om geen gerechten te wijzigen in dit menu.