MENU “SMAAK EN CREATIE”

 Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief



RODE POON
pickled asperge – wilde selder – botermelk - vermouth – zwarte olijf

 

(*) “DUROC
buikspek – Rodenbach “Vintage” - corne de gatte – parmesaan - zeekraal

 

(**) BLOEMKOOL
gekonfijt – rozijn & kaffir – amandel – wortel-kerrie

 

ZEEBAARS
venkel-savora crème – polenta – primeurs - chorizo-olie

 

APPEL
structuren lente “2018”

 

KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht
(supplement 12,00 €)

 


Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)

Wijnarrangement : 25,00 € (5g) – 20,00 € (4g) – 15,00 € (3g)


 

Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 4 gangen menu.

 

Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.

Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen

om geen gerechten te wijzigen in dit menu.