MENU “SMAAK EN CREATIE”

 Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief

 

STAARTVIS
sashimi – kaviaar van artisjok – aromaten - verse ricotta - munt

 (*) PREI & SPINAZIE
tarwerisotto – harde schapenkaas – gerookte thee

(**) LAM
gekonfijte nek – bloemkool – bergamot - savora

MELKVARKEN
gepekeld haasje – jus van dadel en peer – doperwt - wortel-thijm - polenta

SINAAS
witte balsamico - vanille

KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht
(supplement 14,00 €)


Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)  

Geselecteerde wijnen worden per glas geserveerd.  


Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.
Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 gangen menu.

Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.
Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen om geen gerechten te wijzigen in dit menu.


Om u beter te kunnen dienen en onze organisatie optimaal in de juiste banen te leiden,
vragen wij u beleefd om maximaal 3 diverse gerechten te kiezen per gang, per tafel….

 Daar wij enkel werken met verse producten kan de wachttijd soms iets oplopen en kunnen ingrediënten of gerechten wijzigen.
Het eindresultaat : een culinair, creatief en vooral lekker smakend gerecht….