MENU “SMAAK EN CREATIE”

 Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief

 

VARKENSRUG
“Duroc” – gerookt – bio-burrata - ansjovistapenade – radijs - amandel

 (*) ASPERGE
danublu – beukenzwam –jonge scheuten 

(**) STEENBOLK
“Vlaamse wijze” – limoen – zwarte olijf – mosterdspinazie 

PARELHOEN
pistache – groene asperge – broccoli – bulgur - ui

AARDBEI
kokos & kaffir - venkel 

KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht
(supplement 14,00 €)


Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)  

Geselecteerde wijnen worden per glas geserveerd.  


Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.
Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 gangen menu.

Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.
Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen om geen gerechten te wijzigen in dit menu.


Om u beter te kunnen dienen en onze organisatie optimaal in de juiste banen te leiden, vragen wij u beleefd om maximaal 3 diverse gerechten te kiezen per gang, per tafel….

 Daar wij enkel werken met verse producten kan de wachttijd soms iets oplopen en kunnen ingrediënten of gerechten wijzigen.
Het eindresultaat : een culinair, creatief en vooral lekker smakend gerecht….