MENU “SMAAK EN CREATIE”

 Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief

 

 

ZEEBARBEEL
spinazie – limoen – schelpjes – bio-tarwe

 

(*) ZEEKAT
schaaldierenjus – krokante boekweit - dropplant

 

(**) CASARECCE
comté-melk – olijf – snijboon - macadamia

 

“DUROC”
varkensrug – in zoutkorst gegaard – zomerui - zoetzure bloemkool – jonge courgette –
jus van geroosterde kip - zuurdesem

 

CHEESECAKE
rabarber – lokale aardbei – zuring - munt

 

KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht
(supplement 12,00 €)

 


Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)

Wijnarrangement : 25,00 € (5g) – 20,00 € (4g) – 15,00 € (3g)


 

Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 4 gangen menu.

 

Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.

Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen

om geen gerechten te wijzigen in dit menu.