MENU “SMAAK EN CREATIE”
Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief
WIJTING
verjus - fregola - gerookte ricotta - rucola-olie
(*) SKREI
jus van gebrande puntpaprika - snijboon - zachte mousseline met knoflook
(**) RODE BIET
tartaar - kalfstong - lavas & hoevekarne - brioche - daikon
MAÏSKIP
truffel & cognac - portobello - witlof - crispy pastinaak - hazelnoot aardappel
LOVELY RUBY
“Callebaut” - framboos - meringue
KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht (supplement 14,00 €)
Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)
Geselecteerde wijnen worden per glas geserveerd.
Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.
Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 4 gangen menu.
Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.
Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen
om geen gerechten te wijzigen in dit menu.
Om u beter te kunnen dienen en onze organisatie optimaal in de juiste banen te leiden,
vragen wij u beleefd om maximaal 3 diverse gerechten te kiezen per gang, per tafel….
Daar wij enkel werken met verse producten kan de wachttijd soms iets oplopen en
kunnen ingrediënten of gerechten wijzigen.
Het eindresultaat : een culinair, creatief en vooral lekker smakend gerecht….