MENU “SMAAK EN CREATIE”

 Enkele degustatiehapjes ter begeleiding van het aperitief

 

WIJTING
verjus - fregola - gerookte ricotta -  rucola-olie

                                                      

(*) SKREI
jus van gebrande puntpaprika - snijboon - zachte mousseline met knoflook

 

(**) RODE BIET
tartaar - kalfstong - lavas & hoevekarne - brioche - daikon

                                                                          

MAÏSKIP
truffel & cognac - portobello - witlof - crispy pastinaak - hazelnoot aardappel

                                                                                                                  

LOVELY RUBY
“Callebaut” - framboos - meringue

                                                                                                                 

KAAS
selectie van kaasaffineur Van Tricht (supplement 14,00 €)


Menu : 65,00 € (5g) –55,00 € (4g) –45,00 € (3g)  

Geselecteerde wijnen worden per glas geserveerd.  


 Het menu serveren wij op vraag tevens met geselecteerde sherry-wijnen of bier.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 4 gangen menu.

                                                                                                                                                                                                                                                           

Graag serveren wij het menu per tafel en liefst na voorafgaande reservatie.
Om u optimaal te laten genieten durven wij u beleefd vragen
om geen gerechten te wijzigen in dit menu.


Om u beter te kunnen dienen en onze organisatie optimaal in de juiste banen te leiden,

vragen wij u beleefd om maximaal 3 diverse gerechten te kiezen per gang, per tafel….


Daar wij enkel werken met verse producten kan de wachttijd soms iets oplopen en

kunnen ingrediënten of gerechten wijzigen.

Het eindresultaat : een culinair, creatief en vooral lekker smakend gerecht….