HOOFDGERECHTEN

 

ZEEBAARS    29,50 €
venkel-savora crème / primeurs / polenta / chorizo-olie

NOORDZEETONG   32,00 €                                                                                                                                         
gezouten hoeveboter / bio-groenten / gemonteerde polderaardappel / garnaal              

Als lid van de North Sea Chefs, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk met onze eigen Noordzeevissen aan de slag te gaan.

DUROC   30,50 €                                                                                                                                                               
buikspek / hartzwezerik / Rodenbach “Vintage” / corne de gatte / parmesaan / asperge / zeekraal / lente-salade

WEST-VLAAMS ROOD   30,50 €                                                                                                                               
dunne lende / gerookte olie / jonge spinazie / zwam / sjalot / frietjes “handgesneden”
 (Met gebakken ganzelever, supplement 6,00€)

 

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

SOFIE’S VEGGIE   25,50 €                                                                                                                                           
seizoenscreatie van de chef
 

Wij serveren dit gerecht graag voor mensen met een vegetarische overtuiging,
het  liefst na voorafgaande verwittiging, zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden.